Tours

Professional Football Events is ervaren in het organiseren van programma’s voor één of meerdere teams van clubs die een langer verblijf in Nederland wensen. Een verblijf met deelname aan meerdere toernooien, oefenwedstrijden en trainingssessies kunnen een waardevolle ervaring vormen voor spelers en staf van voetbalteams. Door het inzetten van haar voetbaltechnische kennis en netwerk zal de voetbalinhoudelijke uitdaging zoals nergens anders gewaarborgd zijn.

Lijst van clubs voor wie programma’s zijn georganiseerd:
– National Team of Malta
– Ventforet Kofu
– Pretoria South Africa
– Kawasaki Frontale
– National Team of China
– Consadole Sapporro
– FC Zenit
– FC Nordsjaelland

De afgelopen jaren faciliteerde Professional Football Events onder meer het verblijf van het nationale U14 en U15 team van Maleisië in Nederland. Daarnaast organiseerde Professional Football Events in samenwerking met Slavia Praag het verblijfprogramma van het nationale U14 team van China in Europa. Niet alleen landenteams, maar ook clubteams zoals Juventus, Manchester City, Benfica, Liverpool, Lazio Roma, FC Nordsjaelland, Consadole Sapporro, Kawasaki Frontale, FC Zenit en TUKS werden reeds gefaciliteerd.

Lijst van clubs voor wie programma’s zijn georganiseerd:
– Juventus
– Manchester City
– Liverpool FC
– Brondby IF
– Odense BK
– Lazio Roma
– FC Kopenhagen
– Cityroos Australia

Algarve Cup? Ben je geinteresseerd in een elite toernooi in Portugal?

Informatie
"Thanks for an incredible trip for our U10 boys. The organization was very good and the level of games was so good and several of our boys said that this was the best trip ever."

- Rene Klok, FC Nordsjaelland