Tours

Prestige Football Events is ervaren in het organiseren van programma’s voor één of meerdere teams van clubs die een langer verblijf in Nederland wensen. Een verblijf met deelname aan meerdere toernooien, oefenwedstrijden en trainingssessies kunnen een waardevolle ervaring vormen voor spelers en staf van voetbalteams. Door het inzetten van haar voetbaltechnische kennis en netwerk zal de voetbalinhoudelijke uitdaging zoals nergens anders gewaarborgd zijn.

Lijst van clubs voor wie we recent nog programma’s regelden:
– National Team of Malta
– Ventforet Kofu
– Pretoria South Africa
– Kawasaki Frontale
– National Team of China
– Consadole Sapporro
– FC Zenit

De afgelopen jaren faciliteerde Prestige Football Events onder meer het verblijf van het nationale U14 en U15 team van Maleisië in Nederland. Daarnaast organiseerde Prestige Football Events in samenwerking met Slavia Praag het verblijfprogramma van het nationale U14 team van China in Europa. Niet alleen landenteams, maar ook clubteams zoals Juventus, Manchester City, Benfica, Liverpool, Lazio Roma, FC Nordsjaelland, Consadole Sapporro, Kawasaki Frontale, FC Zenit en TUKS werden reeds gefaciliteerd.

Lijst van clubs voor wie we recent nog programma’s regelden:
– Juventus
– Manchester City
– Liverpool FC
– Brondby IF
– Odense BK
– Lazio Roma
– FC Kopenhagen

Organiseer of neem deel aan een internationale voetbalbeleving

Contact
"Ik wil graag duidelijk maken dat we een geweldige reis hebben gehad in Nederland. Door onze deelname aan verschillende toernooien, de uitstekend verzorgde randfaciliteiten en de mogelijkheid om snel contact te hebben met de belangrijke contactpersonen hebben we onze tour, georganiseerd door PF Events, als een geweldig succes ervaren. Het niveau van de activiteiten heeft onze verwachtingen overtroffen en we zijn blij dat we ook zelf ons visitekaartje in Nederland hebben kunnen afgeven!"

- Abdi Hassan, NDFP Malaysia