Geslaagd MIC 2019

FC Utrecht en KRC Genk troffen elkaar in de finale tijdens de 2de edite van de Moerdijk International Cup U-11. FC Utrecht won de finale met 3-0. Na tal van groepswedstrijden stonden zondag de finalerondes op het program. Halve finalisten AFC Ajax, FC Utrecht, RSC Anderlecht en KRC Genk schotelde de vele supporters langs de lijn fantastisch voetbal voor.

Na deze twee spannende wedstrijden mocht KRC Genk, net als vorig jaar, samen met FC Utrecht gaan bepalen wie er met de cup vandoor ging. FC Utrecht toonde zich een maatje te groot voor onze zuiderburen en zodoende is FC Utrecht de verdiende winnaar van de Moerdijk International Cup 2019!

De volledige uitslag is als volgt:

1) FC Utrecht
2) KRC Genk
3) RSC Anderlecht
4) AFC Ajax

5) Feyenoord
6) Paris SG
7) Man City
8) PSV
9) AZ
10) NAC Breda
11) Sparta Rotterdam
12) Nordsjaelland
13) Hammarby IF
14) Turnhout
15) Virtus
16) SEOLTO

De beste speler van het toernooi werd Gabriel Biladi (RSC Anderlecht).

De beste keeper van het toernooi werd Mouak Adam (PSG).

Sportiefste en leukste ploeg werd KFC Turnhout.

Back to news