FC Zenit wint Used Rides U13

De tweede editie van het Used Rides U13 Tournament in Neede is gewonnen door FC Zenit uit Rusland. De twaalfjarigen waren negen andere teams te sterk af. In de finale werd Odense BK U13 met penalty’s verslagen, dat net als FC Zenit als terechte finalist kon worden bestempeld. Verder was het een prachtig weekend waarin vele enthousiaste vrijwilligers, goede weersomstandigheden en aantrekkelijke voetbalploegen bijdroegen aan een geslaagde editie.

In de kleine finale (om de 3e en 4e plaats) wist Eintracht Frankfurt het interessante Lille OSC te verslaan. FC Twente wist een knappe 5e plaats te behalen en ook het amateurteam Sportclub Neede U15 deed van zich spreken met een 6e plaats. Red Bull Salzburg bleek met de 7e plaats de sterkste van de verliezersronde. De verzorgd spelende ploeg liet KV Mechelen (8e), FC Utrecht (9e) en De Graafschap (10e) achter zich. Beste speler van het toernooi werd middenvelder Vitalii Nem van FC Zenit.

Back to news