Nieuw: Paris Saint Germain op toernooi van PF-Events

Op 6, 7 en 8 September 2019 organiseert PF Events samen met voetbalvereniging VV Seolto alweer de 2e editie van de Moerdijk International Cup (MIC) in de U11 leeftijdscategorie. Na een geweldig verlopen eerste editie presenteren wij u het deelnemersveld voor aankomende editie:

In poule A zal uitkomen Partis Saint Germain U11. We zijn verheugd met deze grote Europese topclub op ons nog jonge toernooi. Paris Saint Germain zal het in deze poule gaan opnemen tegen finalist KRC Genk U11, dat inmiddels ook bekend staat als een hoog aangeschreven Belgische jeugdopleiding. Nederlandse deelnemers in deze poule zijn AZ Alkmaar U11 en gastheer VV Seolto U11.

In poule B zal uitkomen RSC Anderlecht U11. Deze Belgische topclub is al decennia lang dé jeugdopleiding in West-Europa en gooit altijd hoge ogen. RSC Anderlecht U11 zal het opnemen tegen de Nederlandse topclub PSV Eindhoven U11, de Deense topclub FC Nordsjaelland U11 en de regionale betaald voetbal club NAC Breda U11.

In poule C is Manchester City U11 groepshoofd. Met veel Spaanse invloeden is deze grootmacht ook in haar jeugdopleiding inmiddels toonaangevend in Engeland en daarbuiten. Manchester City U11 zal in deze poule gaan strijden tegen het Nederlandse Feyenoord U11, rivaal Sparta Rotterdam U11 en de winnende amateurploeg uit het nog te spelen kwalificatietoernooi.

In poule D treffen we AFC Ajax U11 aan als groepshoofd. Ajax heeft zoals we weten afgelopen seizoen haar visitekaartje weer afgegeven in Europa en verdedigd de titel als toernooiwinnaar van de 1e editie. Andere deelnemers in deze poule zijn de Noorse topclub Hammarby IF U11 en subtopper FC Utrecht U11. Buurtvereniging Virtus zal ten slotte met haar U11 ook weer deelnemen op MIC 2019!

PF Events en VV Seolto hebben weer veel zin in de komende editie en verwachten met deze nieuwe stap in het deelnemersveld een geweldig evenement neer te zetten waar u bij moet zijn. Noteer de datum dus alvast in uw agenda!

Back to news