Vogido U14 Tournament een groot succes!

Afgelopen weekend vond alweer een nieuwe editie van het Vogido U14 Tournament plaats. Deze jaargang met opnieuw een upgrade, omdat er rondom het toernooi heel veel nevenactiviteiten op fantastische wijze werden georganiseerd. Zo werd de accommodatie omgetoverd in een soort festivalplein met vele drink- en eetgelegenheden en was er o.a. een grote loterij, pannakooi en FIFA-toernooi.

Het toernooi kende in KRC Genk een terechte winnaar, dat goed voetbal speelde en haar geweldige opleiding uitstekend vertegenwoordigde. Het won de finale van FC Nordsjaelland. De eindrangschikking: 1. KRC Genk, 2. FC Nordsjaelland, 3. VFB Stuttgart, 4. FC Basel, 5. KOFU Japan, 6. NAC Breda, 7. Malta FA, 8. FC Twente, 9. Hamburger SV, 10. RKSV Vogido, 11. De Graafschap, 12. PEC Zwolle.

Back to news