Fantastisch verlopen Paastoernooien

De drie toernooien die afgelopen Paasweekend zijn georganiseerd door Prestige Football Events zijn fantastisch verlopen. Onder geweldige weersomstandigheden werden in het hele weekend ruim 70 teams gefaciliteerd. Verspreid over drie locaties, Victoria’28 in Enschede, HVV Tubantia in Hengelo en Victoria 1893 in Loosdrecht, namen onder andere deel: AZ Alkmaar, FC Twente, Sint-Truiden, NAC Breda, Brondby IF, KRC Genk, Vitesse Arnhem, FC Utrecht, PSV Eindhoven, BSF, HJK Helsinki, PEC Zwolle, KV Kortrijk, NEC/FC Oss, FC Emmen, Excelsior Rotterdam, KVC Westerlo, KV Mechelen, ADO Den Haag, Almere City, FC Groningen, SK Lommel en Zeeburgia.

De toernooiwinnaars waren dit jaar:
– FC Utrecht U11
– Vitesse U10
– Almere City U11

De edities voor volgend jaar zijn inmiddels ook bepaald:
Zaterdag 11 April – Good Old Lakes U10 Tournament in Loosdrecht
Zaterdag 11 April – Victoria’28 U11 Tournament in Enschede
Zondag 12 April – HVV Tubantia U10 Tournament in Hengelo
Zondag 12 April – Good Old Lakes U11 Tournament in Loosdrecht

Back to news