Uniek Vogido U14 Tournament 2019 in aantocht!

De 2019 editie van het gerenommeerde Vogido U14 Tournament zal plaatsvinden op Vrijdag 31 Mei, Zaterdag 1 Juni en Zondag 2 Juni 2019. Het zal wederom een prachtig evenement worden met verschillende voetbalculturen en nog meer aantrekkelijke nevenactiviteiten.

De Twaalf deelnemers zijn reeds vastgelegd. Naast RKSV Vogido U15 zullen deelnemen onze trouwe clubs KRC Genk U14 en FC Basel U14. Daarnaast verwelkomen we twee Duitse topopleidingen, namelijk VFB Stuttgart U14 en Hamburger SV U14.

Exotische verassingen zijn deze editie topclub KOFU U14 uit Japan en het Nationale U14 team van Malta. Uit Nederland komen de regionale trotsen in de vorm van FC Twente U14, PEC Zwolle U14 en De Graafschap U14, maar ook NAC Breda U14. Uit Scandinaviƫ zal FC Nordsjaelland U14, twee jaar geleden winnaar van het toernooi, weer van de partij zijn.

Meer informatie kun je vinden op www.vogidou14.nl

Back to news